tisdag, augusti 04, 2009

Thilla badar.
Och gungar.
Det här är en blyg och försiktig tjej som gärna vill styra och ställa om hon får möjlighet. Jag misstänker att hon är precis som jag var i samma ålder. Vandrar omkring i sin egen lilla drömvärld. Diktar ihop sagor och sånger i huvudet.
Detta är sommar, en trädgård, en pool, en gunga.
Simon badar.
Simon är en tänkare, han funderar och försöker emellanåt sätta ord på sina funderingar. Då talar han med ett minspel som bara det kan få en att brista ut i gapskratt. Han är mjuk och försiktig, och han har en underbar humor. Skämtar med alla!
Lördagsgodis...
Detta är Felix när han är riktigt glad. Felix är alltid väldigt intensiv. Han älskar, han hatar, han skriker, sparkar, kramas, pussas. En väldigt liten grabb som ser så söt ut, men under ytan döljer sig så väldigt mycket mer.
Felix badar.
Ser hur oskyldig ut som helst men då kan man nästan vara säker på att något har hänt någonstans.
Simon önskar nog att han var äldre, kanske lika gammal som mamma och pappa, minst. Han härmar oss i stort och smått. Äter saker man kan vara säker på att han egentligen inte tycker om, bara för att vi gör det. Här försöker han sig på att cykla utan stödhjul, kusin Neo hejjar på! Men som nog syns på bilden lutar det lite väl mycket åt höger.

4 kommentarer:

Mamma J sa...

Åh, vad mysigt att få läsa mer om dina fina barn!

boxtavskexet sa...

Vilka härliga bilder och beskrivningar på dina barn!

Sanna sa...

Vilka fantastiska foton du tar!

Nenny sa...

Tack för fina kommentarer :)!