tisdag, augusti 18, 2009

Nu är kalendern smockfull med saker. Jag kollade i den i lördags och konstaterade att jag inte skrivit något alls. Nu är tre veckor framöver fullskrivna... Det är kompislekar, läkarbesök, jobbgrejor och annat som bara hoppar på en och kräver sin plats på de oskrivna raderna.

Killarna var tillbaka på dagis idag efter mer än sex lediga veckor. Ja, de var glada. Och de är trötta ikväll, väldigt nöjda.

6 kommentarer:

Mamma J sa...

Ja, det är märkligt det där vad fort det går att smocka full en kalender...

Just för att man har så få timmar per vecka som man KAN smocka full... Resten går åt till jobb och transport till och från ;-)

Nenny sa...

Sant :)!

Anna-Lena sa...

Måste bara fråga, har du fått posten från mig ännnu?
I så fall, passar det, eller?
Är så nyfiken.
Nallen har kommit nu, den kostade bara 62:-. :)
*Kram*

Nenny sa...

Oj billig nalle. Jo posten har kommit men mina barn är bara emot mig hela tiden så jag hinner inget! Jag är helt slut när de väl slutar hojta och förfölja mig här hemma. Klockan är då 23 och det är jobb. Att barnen går upp lika tidigt som mig och är iväg hela dagen tycks inte bekomma dem. Hade för avsikt att fota thilla så du skulle få se men det får bli när jag så orkar. Och Hon Har Städat Sitt Rum!!! Men du, det är jättesnygga saker, gillar färgen och storleken på örhängena är perfekt. Mössan kunde varit lite större både på längden och bredden, men thilla är nöjd!

Mamma R sa...

Själv använder jag inte kalendern. har det i huvudet alltihop jag ska göra om minnas. Undrar varför jag har kalender. Men det är ju kul att bära omkring på något...

Nenny sa...

Mamma R: Det blir helt enkelt för mycket att hålla reda på alla små och stora saker. Vem som har möte vart och vilken kompis som ska följa med vem hem, när det är match och när någon ska till en tandläkare. Antalet aktiviteter och kalas accelererar i en rasande fart! Jag har också varit bärare av kalender, nu är jag helt klart brukare av den samma!