lördag, mars 14, 2009

Då är det melodifestival ikväll igen. Ska bli kul att se vem som vinner. Egentligen bryr jag mig inte, men med dotter på 8 år så måste man ju följa programmet och se slutresultatet.

Annars satsar vi stenhårt på att sluta med blöja här hemma idag. Jag är så trött på att byta blöjor så nu får ungarna vad de vill i leksaksaffären om de slutar. Men det ska ju vara ett bestående resultat och inget som bara håller en helg. Så vi drar igång idag och ser vart vi hamnar.

2 kommentarer:

Linda sa...

Lycka till med blöjslutandet! Håller tummarna! Här lär vi inte se slutet på blöjbyten på länge länge...

Mamma J sa...

Lycka till med blöjavvänjningen!

En kompis till mig lät sin son, som var otroligt förtjust i Spiderman eller Stålmannen eller Batman, välja kalsonger med just det motivet på i affären. Så, när han hade dem på sig ville han förstås inte kissa i dem! Det funkade!

Annars kanske du kan prova med att sluta köpa blöjor. D v s det FINNS inga... Då kanske de inser att de måste gå på toaletten istället. Det blir lite extra jobb när de missar ett tag, men finns det inga så finns det inga..

Rent fysiologiskt så borde det ju inte finnas några hinder, mer av deras bekvämlighetsskäl då, förstås... Fast, man undrar egentligen hur de tänker med de där blöjorna. Det måste ju vara obehagligt att bli så där blöt hela tiden...