lördag, februari 21, 2009

Dagen i bilder och ord! Idag har varit en bra, en kul dag trots allt jag har fått höra. En vän var här med sin son och det var härligt att träffa henne igen. Det var så länge sen men ändå känns det som det var igår. Fast det känns som det var igår vi fick våra äldsta bebisar också... Hon hade med sig sin mellan kille och efter en stund lekte alla pojkar helt okej. Här sitter de i soffan och trycker, ser en skräckis.
Så här glad har inte denne lillen varit hela dagen idag. Han fick feber helt plötsligt. Så ikväll var det bara att brumma iväg till Kista för att fylla på lagret med Alvedon och plastpluppar till febertermometern. Tog även hostmedicin, näsdroppar och inotyol, för säkerhetsskull.
Skitgrisar dricker morgonpucko.

Det här skulle kunna vara en reklambild för pucko, finns det ingen tävling man kan ställa upp i?! Sjunga i duschen på film känns inte riktigt som min grej.

Här flyger en Fellebus. Finns många sätt man kan använda en motionscykel. Och eftersom inte jag gör det är det ju tur att den duger till att leka med när man är liten.

Och ett Fellebus som ätit friterad kyckling och ris ikväll.


Inga kommentarer: