söndag, augusti 19, 2007

Gick en promenad när killarna sov lunch. Bara jag och tjejen gav oss iväg, rakt in i skogen vid lekplatsen. Vi följde en gammal museijärnväg en bit, hoppade mellan stockarna som låg kvar. Efter en bit kom vi fram till golfbanan och gick i kanten av den, över en liten bro. Därefter bar det in i skogen igen och till slut kom vi fram till ett elljusspår. Vi gick runt spåret som visade sig vara lagom långt, 2,2 km. Och vi hittade tillbaka in i skogen på rätt ställe för att kunna ta oss hem samma väg. Tösen summerade promenaden med - Mamma vad spännande det var! En runda vi garanterat kommer gå igen!!!

I morgon börjar min tjej 6-års, ska bli kul att se henne växa ytterligare och lära sig massa nya saker. Dags att krypa till sängen, eller till sängs heter det kanske :)!

1 kommentar:

Anonym sa...

Visst är det härligt att det inte behövs så mycket mer än tid och en promenad i skogen för att göra något spännande!?! Tillbringade själva nästan 6 h i skogen i lördags och barnen älskade hela äventyret. 1,5 l blåbärssylt och 1,5 l lingonsylt blev det också :D.

Kram!