onsdag, september 09, 2009


Dagen i bilder kommer här. Tvätt och utmärkt torkväder. Jätteskönt ute och jag har planerat bara massa inneaktiviteter... men vi kom även iväg en tur till lekparken.
Middag för Simon!
Middag för Fille.
Guben i låddan nr 1!
Guben i låddan nr 2!
Storhandling på Coop där alla leksaker var sänkta med 30%, jag hittade raskt tre julklappar och en födelsedagspresent. Hann även med shopping på Stinsen där barnen lämnades in på barnpassning i en och en halv timme för 65 spänn, me like very much!
Konstant trött och rörig känns det som. Vad är fel kan man undra? Orkar inte tänka på det heller, men snart är medicin slut och ny tid borde bokas och...Äppelpaj bakad med massa kärlek. Fick äpplen i mängder av grannen och då blir det paj varje kväll till vissas stora glädje.
Så här kan kvällen se ut hos oss. Efter middag och till och med efterrätt. Läxläsning, kolla in lite klipp på youtube och katten är alltid med.
En liten fönstertittare. Eller en fågelskådare? Kanske funderar på att gå på toa?
För att vara bara fyra år tycker jag att han är duktig på att skriva sitt namn. Han har en stor fördel mot sin bror, han ser sitt namn dagligen på massa ställen, reklam, mat, i tidningar. Sen att det är två streck på ett f enligt oss och tre på ett e, det spelar ju inte så stor roll!
Felix berättar något viktigt för thillan, jag fick inte höra.

Inga kommentarer: