söndag, januari 01, 2012

Nyårafton 2011

Mmm, vilka färger.

Ljus och mörker, guld och svart.
Felix plockar ur den frukt han tycker om i fruktsalladen.

Simon älskar all frukt! Misstänker att vi har en blivande om inte frukterian så i alla fall en vegetarian här.

Kvällens efterrätt, orkade aldrig göra glassen dock så det fick bli fruktsallad.

Mor och dotter.

Far och dotter.

Och bara mor i stugan.

Kvällens gottebord.

Nyårsmiddagen, varför det står en flaska ljus sirap på bordet?! Ja du...

Sallad med dressing, beasås, portvinssås, potatisgratäng och inbakad oxfilé med den underbaraste svampgucka jag någonsin ätit.

Förrätten, blinier, rödlök, löjrom, crème fraiche, citron. Testa detta om du inte gjort det!

Dukningen sett ur mina ögon.

Ungarna fick också blinier till förrätt, men det var här sirap kom in i bilden :).

Blinier ur OBH Nordicas perspektiv. Ja jag är riktigt nöjd med stekpannan!

Dukning i guld, svart och rött.

Champagnen är kyld och upphälld.

2 kommentarer:

Mamma R sa...

Prova Pol Roger istället. Kan man dricka hur mycket som helst av. =) Äntligen en GOD champagne!

Nenny sa...

Det ska jag!