tisdag, januari 03, 2012

I går kväll satt jag på Felix säng och sjöng Sov du lilla videung för honom. Efter jag var klar tittar det lilla pyret på mig och säger att:
-Mamma du kan ju vara med i melodifestivalen!

Japp så är det, min nästa karriär har inte startat än men tydligen har jag en framtid som sångerska, och detta på ingen mindre scen än självaste melodifestivalen!

3 kommentarer:

Marlene sa...

Var du aldrig med i Sjöängskolans melodifestival? Jag och Linda i min klass skrev ett bidrag (när vi gick i 5an) men det var så uruselt att t o m vi insåg att vi antagligen skulle vara tvungna att fly Lindsdal om vi nånsin framförde det, efter det har jag aldrig vågat mig på nån form av musikalisk övning framför publik. Men jag minns vår "hit" än och tyvärr även ackorden, vem vet den kanske passar i den svenska melodifestivalen framförd av dig (du har fria händer att välja scenkläder och dansare och allt som kan behövas). Så om du tror att "Tomtenissarna" är rätt låt för dig så hojta, jag kan ställa upp och spela synth (kan vara trevligt med en ny karriär), du får självklart bestämma mina scenkläder oxå jag går med på nästan allt. ;)

Nenny sa...

Jo jag var ju med ett år :), åh vilka minnen du drar fram. Också med ett eget skrivet bidrag och vi tyckte vi var så himla bra, men kom sist... Jag tar Tomtenissarna och gör mitt bästa! Synth var nog lite inne på vår tid eller?! Du får gärna spela och jag vet inte varför men jag ser det hela framför mig i hemska glansiga pastelliga tyger :)! Vi Kommer Vinna Hela Skiten!!! Kan ju inte annat än skriva att jag blir nyfiken på texten...

Marlene sa...

Så du har varit med i en melodifestival då är ju du rutinerad! Då kan vi inte förlora, för självklart kommer vi med. Jodå glansiga pastelliga tyger blir fint gärna glittriga, vi kan se ut som vitryska konståkerskor det blir tjusigt. Har du inte berättat för Felix att du redan har tävlat i melodifestivalen? På tal om nostalgi, har du berättat för dem att du (och dina kompisar) hade en "kiosk" i trädgården? Vi var några stycken från min klass som försökte oss på samma sak men det gick inte så bra.