måndag, september 27, 2010

Ett mail rakt ur verkliga livet, till sliten trebarnsmorsa med tvillingkillar på 5 bast :)!

Hej!
Först vill jag säga att detta mail bara går ut till er som har barn i grupp 2 på måndagar.Efter de två första träningarna har vi förstått att det är väldigt många barn som har mycket spring i benen i gruppen. Vi kommer därför fortsättningsvis och så länge det behövs att vara 3 ledare i gruppen och behövs det kommer även gruppen att delas under träningen.
Då det fanns väldigt många energiknippen i gruppen var det svårt att genomföra träningen som planerat i måndags, där av att bolleken inte genomfördes och det bara blev få och väldigt enkla sammarbetsövningar. Men vi lär av våra misstag och hoppas på att kunna genomföra träningen som planerat på måndag nästa vecka.
Vänliga hälsningar
xxx

2 kommentarer:

Linda sa...

Haha... det kan väl inte vara dina energiknippen som är med och ställer till det? :-D

Men jag tycker dom lyckades ha en fantastiskt positiv ton i mailet och dom löser situationen så ungarna kommer få ut något av sin aktivitet. Det är bra!

Nenny sa...

Jag tycker de är helt suveräna, de har gjort allt för att man ska hamna i den grupp man velat och för att alla barn ska få vara med. Nu kämpar de för att få ihop gruppen och för att barnen ska vilja vara med och ha roligt. Men som jag skrattade när mailet kom...