onsdag, januari 30, 2008

En ledig dag! Killarna och jag stack iväg till Ikea i morse och kom hem strax efter lunch. De fick korv och dricka där så de överlevde. Handlade lite smått och gott som kuddar och täcken till dem, det är ju dags att inse att de är så stora så de inte ska ha bebisgrejor längre. De fick även Fabler Resa, påslakan och örngott till. Köpte självklart mer, energilampor, tallrikar, bestick(deras dessertbestick är perfekta barnbestick), glas, ett trädgårdsset från Fiskars med avbitare och spade och kratta, kollade in det som vi ska åka iväg tillsammans och köpa snart, Malmbyråer, Beståhyllor mm.

Hem och åt lite lunch och sen var det dags att hämta fröken T på skolan. Vi åkte direkt till Stinsen för att köpa galonisar åt herr S. Hittade fina på KappAhl och jag drog till med storlek 98/104 så det ska räcka ett tag. Fixade så jag fick 25% på dem genom att sms:a så de inte blev hutlöst dyra utan bara mycket pengar. Var inne på pop och kollade lite och funderar lite på overall till nästa vinter, skulle vilja köpa nu när det är rea men vet inte vilken storlek. Jaja jag funderar ett tag till. När vi skulle åka hem bad jag fröken T ringa pappa för att han skulle fixa mat till vi kom hem, pulvermos och fiskbullar beställde vi. Men när vi kom hem så serverades det... pulvermos och potatisbullar!!! Med ketchup och lingonsylt!!!

2 kommentarer:

Mamma R sa...

Pulvermos och potatisbullar - lät, ehh, som en kulinarisk upplevelse?? Uj uj... måste haft tankarna på helt annat håll när han lagade till det? *skratt*

Anonym sa...

Hahaha! Är det det man kallar varierad kost ;o). Fast så länge barnen är nöjda och glada duger det gott brukar vi resonera.

Kram!