måndag, augusti 14, 2006







Lääänge sen något blev skrivet! Har haft semester och då har man alltid alldeles för mycket att göra :)! Dopet gick bra och småttingarna har firat sin första födelsedag, vi har besökt två bröllop med de underbaraste brudar, badat, solat och tagit det *not* lugnt...

Så var vardagen här igen, regnet har öst ner hela morgonen och barnen busar och bråkar allt de kan. Jag tassar på tå för att de inte ska se mig då de minsta är så mammiga så man kan bli galen. Borde städa och ringa massa samtal, borde är ett rätt fult ord faktiskt och städa är ännu värre, sitter nog kvar här ett tag till istället.

Har fått veta att det är fyra bebisar på g i släkt och vännergänget, så roligt och så sugen jag blir. Det är något visst med att vara gravid även om det var tungt med tvillingmagen. Får väl bli en sladdis om ett par år ;)! Nåja nu ska vi sikta in oss på att återgå till arbetet först och få ihop livet med hämtningar och lämningar på dagis igen.

Bilen är hemma och står nu parkerad på gatan, återfick den i finare skick än knarkaren tog den och det är ju helt okej. Annars är den precis lika pigg som innan och han har inte kört det alltför många meter enligt mätaren och så har vi fått en schysst dunk *asg*!

Hepp nu är det dags att göra alla de där bordena som man måste, laga lunch och hitta skorna till Tjejmilen, är ju liksom bara ett par veckor kvar och jag måste ju kanske gå in dem. Länge sen de var framme...

Inga kommentarer: