lördag, december 11, 2010

Tobbe och Thillan skulle iväg och köpa julklappar idag, till mig!!! Och alla normala människor skulle tycka det var jättespännande och lämna över en lååång önskelista, eller?! Jag har haft småångest i en vecka och typ tänkt att imorgon ska jag sätta ihop en lista. Idag när de var duschade, klädda och klara att ge sig iväg ställde _jag_ in alltihop. Jag har en lång lista klar för mig med vad jag inte önskar mig... snacka materialist och otacksam...

2 kommentarer:

Mamma R sa...

Hjälp! Och vi som köpt till dig... Hur ska det här gå!?

Mamma J sa...

Hehehehe, du är som min syrra!

Hon har också problem med att släppa kontrollen över vad HON ska få. Men, hon har rått bot på det genom att skriva mer eller mindre en "beställningslista" med väldigt noggranna instruktioner på märken och färger och gudvetallt... Men, hehe - jag brukar improvisera ibland ändå! Bara för att! Man är väl inte storasyrra för inte?! Hehe!

Min kusins fru är ÄNNU värre. Till deras bröllop hade de skrivit en sådan där lista som man skulle handla utefter, du vet. Jag avskyr egentligen sådana - men eftersom jag vet hur hon är så... OK. Så, vi handlade snällt som det skulle vara - och lik förbannat - så gick hon och bytte alltsammans veckan efter!!!