söndag, april 20, 2008

Japp vi lever och mår alldeles förträffligt bra! Helgen har varit på alla sätt toppen om än något överbokad på lördagen.
Fredag efter jobbet var jag med ett gäng från jobbet på Fredrik Lindström, vi käkade innan och fikade efter och var hemma vid midnatt ungefär. Det var jättetrevligt och Fredrik var hur kul som helst!
Lördagen startade med städdag klockan 9, klädbytardag kl 10, dans för T kl 12:45, kompislek därefter och middag hos kompis kl 17:30. Däremellan skulle det fixas med mat och städ hemma, pysslas med killarna och handlas till middagen på kvällen som var lite knytis. Men allt flöt som det skulle och middagen blev jättetrevlig med massa god mat (sill, janson, potatis, köttbullar, sallad osv).
Idag har vi bara haft en helt tom dag, som vi iofs har fyllt till brädden full. Jag har fått bra ordning i trädgården, sopat och rivit i rabatterna, vi har fikat ute och lekt ute hela dagen. Njutit i solen och varit på skogspromenad. Och jag och fröken tog en lång prommis nu ikväll för att få ihop lite steg till mig.

Inga kommentarer: